Valmistautuminen matkalle


Euroopplainen opintopolku -verkoston sivuilta löytyy sekä kieli- ja kulttuuri-, että lähtövalmennukseen liittyvää materiaalia varsin kattavasti. Sivuilla on Saksan kielivalmennus, joka voi suorittaa verkkokurssina. Kurssi on alkeiskurssi, joka kannattaa opiskella, jos saksan kieltä ei ole tullut aikaisemmin opiskeltua. 
Lisäksi sivuilta löytyy mm. tsekkilista, josta voi tarkistaa ennen matkalle lähtöä huomioon otettavia asioita sekä ohjeita, jotka helpottavat raportin ja blogin kirjoittamisessa.

Matkaliput tilasimme jo marraskuussa ja samalla varasimme majapaikkamme. Hotelli Zur Muehle sijaitsee ihan kaupungin keskustassa. Lennämme ensin Düsseldorfiin, josta jatkamme junalla Paderborniin. Voi miten helppoa onkaan selvittää välimatkat ja juna-aikataulut jo kotoa käsin ennen matkaa Rome2rion avulla. https://www.rome2rio.com/ 

Pikaisella virtuaalikierroksella Paderbornin kaupunkiin selviää, että se sijaitsee Nordhein-Westfalenin osavaltiossa, jonka pääkaupunki on Düsseldorf. Asukkaita Paderbornissa on noin 144 000.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti